Skip to main content
08 December 2018 - 08:00
Sint-Denijs-Westrem

Découvrez la gamme BlackRoll @TraKKs Gent

TraKKs stelt een nieuw merk voor in haar gamma BLACKROLL en biedt jullie de kans om het breed gamma aan fascia rollen en massage bollen actief te leren kennen.

Kom op zaterdag 8 december het BLACKROLL gamma ontdekken.

Wat mag je verwachten? Korte theoretische uiteenzetting rond de toepassing van de BLACKROLL producten. Praktische toepassing en gebruik van de producten.

Wanneer : zaterdag 8 december om 8u. Inclusief ontbijt.

Duur : ongeveer 2 uur

Waar : TraKKs Gent, Poortakkerstraat 15, 9031 Sint-Denijs Westrem

BLACKROLL werd in 2007 ontwikkeld in Duitsland door Jürgen Dürr. Twee jaar later, in 2009, kreeg BLACKROLL the prestigieuze Physio prijs als “product met de een grote reikwijdte aan voordelen voor zijn gebruikers”.

BLACKROLL als hulpmiddel bij herstel en training. BLACKROLL biedt aan alle personen van alle leeftijden ongeacht het sportieve niveau de mogelijkheid om hun flexibiliteit, balans, en kracht te vergroten door simpele oefeningen te doen.

Het wordt ook ingezet als middel bij zelf massage. Ze zijn optimaal als aanvulling op klassieke methodes zoals manuele therapie, massage of osteopathie.

Te hoge belasting, ontstekingen of operaties kunnen leiden tot een verandering in de fascia, met als gevolg verharden, immobiliteit en pijn.

Met BLACKROLL kan je op een eenvoudige en snelle manier werken om de pijn te verminderen en mobiliteit te vergroten. Met de BLACKROLL producten kan je actief werken om de verbindingen los te maken en het herstel proces te optimaliseren.

Het BLACKROLL assortiment bevat fascia-rollen en massageballen in verschillende varianten. Het veelzijdige product voldoet aan de verschillende eisen van gebruikers. De oefenmogelijkheden met de BLACKROLL massageproducten zijn enorm, want de rollen en ballen kunnen zowel aan de muur als ook op de grond worden ingezet.

Info

08 December 2018 - 08:00
Sint-Denijs-Westrem
2 heures
Dutch
Tech Rep BlackRoll