Skip to main content
23 September 2017 - 09:30
Sint-Denijs-Westrem

Polar M430 Live - Marathon training Gent ism Trakks

This testing zone will be given in Dutch

Neem je deel aan de trainingsessies voor de marathon van Gent of ben je aan het trainen voor een andere marathon, dan is deze training iets voor jou! Voor dit testevent van de nieuwe Polar M430 slaat Polar de handen in elkaar met Trakks running stores en Stefaan Engels - de 'marathonman' van Gent, die als officiële partner van de Marathon van Gent verschillende trainingen organiseren ter voorbereiding van de marathon op 28 oktober. 

 

M430 Live Event - Wat te verwachten? 

Tijdens deze duurloop van ongeveer 30km kan je real-life de voordelen ontdekken van het trainen met hartslagmeting via de allernieuwster Polar M430 - het sporthorloge met hartslagmeting aan de pols. Ontdek het Polar running program en ontdek hoe termen zoals training load, recovery status en running index jouw een beter inzicht in je training en op je vooruitgang kunnen geven. Deelnemers worden in 3 groepen verdeeld aan de hand van de loopsnelheid. 

LET OP! Enkel de eerste 48 lopers die zich aanmelden kunnen tijdens deze training de M430 testen, alle anderen zijn zeker welkom en kunnen de training volgen zonder demotoestel. 

 

Parcours

De training start aan de topsporthal aan de watersportbaan te Gent, en zal deels het parcours van de Marathon van Gent volgen. 

 

Programma 

09u30: Aanwezig in loopkledij, ontvangst, uitdelen testtoestellen. 

10u00: Polar Marathon training via Polar running program

13u30-14u: Analyse training + wrap-up (training load, recovery status, long term running index) 

 

Praktisch

Gratis parking is aanwezig voor de topsporthal, Zuiderlaan 14, Gent. Douchefaciliteiten, kleedkamers een bevoorrading achteraf zijn voorzien.

Je kan inschrijven op de website van Polar 

 

Info

23 September 2017 - 09:30
Sint-Denijs-Westrem