Overslaan en naar de inhoud gaan
7–14 maart 2020
Marokko

Trans zagora Trail - Marokko

JOIN THE TRAKKS TEAM 

Hier gaan we voor onze vierde editie van Trans Zagora Trail Marokko... Ontdek deze ongewone ervaring tussen duinen en bergen, waar comfort rijmt met sport!

Het hele team zal je verwelkomen in het bivak Ahansal, in de Saharawoestijn op een paar kilometer afstand van de stad Zagora in het zuiden van Marokko.

Een parcours van 200 km in 6 etappes, voor lopers en wandelaars, al dan niet ervaren, of gewoon vastbesloten om zichzelf te overtreffen.

Mohamad Ahansal heeft speciaal voor jou een op maat gemaakte race uitgedacht. Als meervoudig winnaar van de Marathon des Sables en expert van de regio die hij al van zijn geboorte kent, zal Mohamad in de hoedanigheid van wedstrijdleider niets aan het toeval overlaten om jou een aangenaam maar ook buitengewoon spectaculair avontuur te laten beleven!

De belangrijkste doelstelling van onze race is om een deel van het inschrijvingsgeld te bezorgen aan de Belgische organisatie Run to start (co-organisator van het evenement), alsook aan de Marokkaanse vereniging Amrad de Développement Zagora. Beide organisaties zullen de ingezamelde fondsen gebruiken voor de ontwikkeling van verschillende projecten ter plaatse, met name in het hart van de school van Boutyouss, maar ook projecten met betrekking tot de hele regio en de stad Zagora, waar de behoefte zich voordoet. Ons doel is om, met onze middelen, de bevolking van deze regio te ondersteunen.

Als het avontuur je aantrekt, maar je wilt meer weten, aarzel dan niet om onze website te bezoeken: Of neem een kijkje op onze Facebook-pagina 

Loop met ons mee van 07 tot 14 maart 2020 en deel met ons deze niet te evenaren ervaring!

Join the TraKKs team : contacteer : christopheattrakks [dot] be (Christophe Thomas)

Info

7–14 maart 2020

Zagora
Marokko

Vanaf 1650€