Overslaan en naar de inhoud gaan
news

Ontdek de Cloudswift by ON

cloudswift_on_trakks_speciliste

Ze is aangekomen. De eerste schoen ontworpen met de Helion™ super demping.

Het lopen in de stad zal nooit meer hetzelfde zijn. 

HELION 

helion-cushion-run-trakks

Compromisloze schokdemping. Ontworpen in Zwitserland, speciaal om een ​​demping te krijgen die op alle vlakken kan meespelen. Licht maar resistent. Sterk door zijn rebound en weerstand tegen temperaturen. Kortom, alles wat je nodig hebt om op pad te gaan.

Het geheim van deze demping is de manier waarop het is gebouwd. Geavanceerde productieprocessen combineren stijve en stabiele delen met flexibele dempende elementen op dezelfde moleculaire ketens. Deze combinatie biedt voordelen die voorheen alleen mogelijk waren met twee verschillende materialen. Deze schoen heeft alle benodigde ingrediënten om je training in één superdemping te bevorderen.

cloudswift_trakks_specilaiste°running_trail

Een bovenwerk ontworpen voor de stad

De temperaturen op de weg kunnen in de zomer erg heet zijn, maar de Cloudswift houdt zijn belofte en houdt je koel. Het technische binnen gedeelte van de mesh laat je voet ademen, kilometer na kilometer. 

Geweldige technologie voor hoge snelheid

Tezelfdertijd robuust en elastisch, brengt de zijkant een extra steun aan de voet om de snelle wedstrijd te bevorderen. Je kan er ook je veters in onderbrengen. 

cloudswift

Asfalt wordt een fluitje van een cent

Hardlopen in de stad is niet eenvoudig. Daarom is de Cloudswift ook robuust gemaakt. Bescherming bij het stoten en optimale ondersteuning van het schoeisel voor zachte landingen met een krachtige tractie, zelfs op natte wegen.

CLOUDSWIFT

cloudswift-trakks-running

De Cloudswift is ontworpen met Helion ™ Super Foam voor compromisloze schokdemping. Licht en zeer resistent, zorgt deze schoen voor een optimaal energierendement. Kortom, alles wat je nodig hebt om de stad te veroveren

Shop now