Overslaan en naar de inhoud gaan
news

SALOMON FRIST HAAR LEGENDARISCHE TRAILSCHOEN, DE SPEEDCROSS, OP

speedcroo5-trakks-specialiste-trail

De nieuwe Speedcross 5 heeft een verbeterde fit, een betere grip en een nieuw bijgestelde look met nieuwe kleuren.

ONTWORPEN VOOR: de trail lopers die op zoek zijn naar grip, stabiliteit en uitstekende bescherming tegen de elementen. Ook lopers die op zoek zijn naar snelheid op modderige, moeilijke droge en natte oppervlaktes. 
Ook outdoor addicts die een prestatiegerichte schoen willen, die de grond goed aanvoelt en een uitstekende grip geeft, zullen aan hun trekken komen met deze schoen.

speedcross5-trakks-specialiste-trail-running-outdoor

DE GESCHIEDENIS VAN DE SCHOEN

Het is niet eenvoudig om een legendarisch product te verbeteren, en toch zijn de ontwikkelaars van Salomon met de nieuwe Speedcross 5 gekomen. Om deze nieuwe generatie Speedcross te creëren, is het team teruggekeerd naar de oorsprong en hebben ze zich laten inspireren door het eerste model, wat later en voor lange tijd de legende bleek. 
Qua prestaties combineert de Speedcross 5 meer grip, meer stabiliteit met een dynamischer bovenwerk voor een betere pasvorm. De zool van de Speedcross 5 heeft bredere, meer agressieve en meer uit elkaar geplaatste noppen met een verbeterde geometrie, die een betere grip op alle oppervlakken biedt, zowel op de impuls van het lopen als het remmen. De hiel heeft een vaste fitting voor een precieze voetcontrole en onberispelijke stabiliteit doorheen de looppas. Deze schoen bestaat ook over een volledig samengebracht bovenwerk, met aparte SensiFit ™ -armen en meer volume aan de tenen, voor een meer natuurlijke ondersteuning van de voetbeweging en uitzonderlijk comfortabel comfort.

speedcross5-trakks-specialiste-running-yrail-outdoor

De Salomon-ontwerpers hebben ook het uiterlijk en de kleuren van dit model opnieuw ontworpen. De schoen keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm met een hoger bovenwerk een grote hielversteviging, in combinatie met een nog agressievere grip. Bovendien is de Speedcross 5 beschikbaar in een nieuw kleurenpalet. Deze zijn heel verschillend van elkaar, maar elk model is gemakkelijk te dragen en gebaseerd op basis van prestaties, pure emotie en authenticiteit.

Man red 

Man black

Woman red

Woman black