Overslaan en naar de inhoud gaan

Ik werkte 3 jaar bij TraKKs eerst als Sales Advisor en daarna als Store Manager van de winkel van Etterbeek. De samenwerking met TraKKs zet ik verder als coach.

Als loper voel ik me thuis in verschillende disciplines, van de Marathon van Gent (2u47 in 2019) tot de Legends Trail 250 km en veel andere uitdagingen. In het bijzonder heb ik een voorkeur voor het lopen in volledige autonomie op de paden van de GR en andere avonturen in de bergen.

Daarnaast heb ik een social community opgezet rond lopen, The Galopins

Een groep lopers met een multiculturele achtergrond die wekelijks samen lopen, verschillende niveaus die een zelfde passie delen.

Op basis van mijn persoonlijke ervaring, en gevormd door wetenschappelijke en sportieve literatuur bied ik verschillende vormen van coaching aan, op alle niveaus, zowel op de weg als voor trail, trainingsplannen en techniek trainingen

Ik geloof sterk in een “natuurlijke” loopstijl, maar rekening houdend dat alles individueel bekeken moet worden en de nadruk leggende op je persoonlijke loopstijl die het best bij jou past.

Mijn coaching is gericht op uitwisseling, communicatie, en op mijn gevoel. Rekening houdend met de progressie die mogelijk is en het meest essentiële volgens mij, lopen met plezier en op een natuurlijke manier.

Ik organiseer ook gegidste tours in Brussel op minder gekende wegen, en op alle types terrein en over alle afstanden

Kortom ik deel mijn passie om je te helpen om jouw passie te ontwikkelen