Overslaan en naar de inhoud gaan

Sinds jongs af aan hield Jean-Philippe altijd van sport, in het bijzonder van fietsen en mountainbiken! Hij deed ook aan competitie gedurende 4 jaar van de belofte tot aan de elite categorie.

Na een val met de fiets, nam hij een fietspauze van enkele maanden. Maar de honger naar een sportieve uitdaging bleef, daarom richtte hij zich tot het lopen en hij had al snel de smaak te pakken.

In het bijzonder houdt hij ervan om tijd door te brengen in de natuur, daarom koos hij al snel voor het trail lopen. Ook een sport waarbij fairplay en solidariteit een grote rol spelen. Naast het lopen in de natuur is de halve marathon zijn favoriete discipline. Zijn eerste wedstrijden op de weg waren de halve marathon van Brussel en de marathon van Brussel. Net zoals in het fietsen kan hij zijn energie kwijt in de trainingen en de lange en intensieve inspanningen.

Eén van zijn belangrijkste drijfveren is het contact met de klanten en het maximaal beantwoorden van hun vragen. Zijn enthousiasme, zijn motivatie en zijn nieuwsgierigheid geven hem meer en meer zin om zijn passie en ervaring te delen.