Overslaan en naar de inhoud gaan

Nathan begon op zeer jonge leeftijd met atletiek bij de Benjamins waar hij de basis legde en de diversiteit van de atletiek ontdekte.

Tijdens zijn kindertijd en jeugd deed hij verschillende sporten waaronder tennis, tafeltennis, voetbal, zwemmen en ook andere sporten. Maar hij ervaarde niet hetzelfde plezier als bij atletiek. Op zijn 15de herontdekte hij de atletiek.

Hij specialiseerde zich in de halve fond met een specialisatie op de 800m en de 5 kilometer op de weg. Twee jaar later, rond de leeftijd van 17 jaar, ontdekte hij ook het trail lopen. Sindsdien beoefent hij deze twee sporten met veel plezier.

De interesse in meerdere sporten en zijn passie voor sport speelde ook een rol in zijn studiekeuze. Recent studeerde hij af als geaggregeerde lager secundair onderwijs lichamelijke opvoeding. Als student kreeg hij de kans om te werken in de TraKKs winkels en dat beviel hem zo goed dat hij nu aan de slag gaat als Sales Advisor. Het grootste plezier haalt hij uit het adviseren van lopers ongeacht hun niveau.

Expériences : 

2022 :

  • 1ere expérience sur 20KM de Bruxelles : 1h11’07
  • 1ere expérience sur semi-marathon à Bruge : 1h18’06
  • Record personnel sur 800m : 1’57’’75
  • Record personnel sur 1500m : 4’09’’04