Overslaan en naar de inhoud gaan

Sophie heeft al altijd de nood gevoeld om te ontsnappen, een inspanning te leveren, zichzelf te overtreffen en stoom af te blazen in verschillende sportdisciplines.

Tot de dag dat Hockey haar favoriete sport wordt. Bij Ukkel Sport beoefent ze al jaren haar passie met vastberadenheid. Ze heeft ook een mooi palmares op haar naam.

Het is in deze rijke en intense sport dat ze de adrenaline vond waar ze nood aan had.

Ze was ook jarenlang kapitein van de ploeg, omdat ze meer energie haalt uit anderen motiveren en samenbrengen dan zelf te presteren!

Teamgeest is één van de fundamentele waarden van deze sport.

Ze heeft altijd deze filosofie gebruikt in haar dagelijkse leven.

Omdat ze steeds op zoek is naar nieuwe impulsen en uitdagingen, is ze altijd actief bezig: fietsen, padel, tennis, jogging, wandelen… Soms zoekt ze ook nog meer adrenaline op door bijvoorbeeld parachute te springen.

Met haar andere passie voor reizen en de natuur, zoekt ze magische plekken op om haar batterijen op te laden en ze kan ook genieten van prachtige wandelingen terwijl ze uitzonderlijke landschappen verkent.

Professioneel, na 20 jaar ervaring in de sport, richt ze zich nu naar een nieuw doel die verrijkend en leerzaam zal zijn.

De kans om lid te worden van een dynamisch en enthousiast TraKKs team was voor haar dus een evidentie.

Ervaring : 

Belgisch Kampioen

  • Nationale en internationale wedstrijden
  • Europa Cup & andere toernooien
  • Actueel bij D.H Junior Ladies
  • Meerdere wedstrijden zoals de 10 km van Ukkel, Color Run, 10 km Brussels by Night