Overslaan en naar de inhoud gaan

Hélène Allard is al van op jonge leeftijd gepassioneerd geweest door sport. Hardlopen is altijd een rode draad in haar leven geweest, zelfs tijdens haar rechtenstudies die ze in 2012 voltooide. Ze wou haar passie op een professionele manier omzetten en de logische stap was dan ook om zich op te leiden als sportcoach. Dit heeft Hélène gedaan in 2015, om vervolgens een eigen loopgemeenschap in Brussel op te richten onder de naam Run For Fit. Daar kan je zowel voor collectieve als private coaching terecht.

Sinds 2012 kan ze zich een marathonloper noemen (Brussel, Madrid, Venetië). Daarnaast is ze rees 2 jaar lid van de White Star atletiekvereniging, waar ze op haar snelheid werkt voor afstanden tussen 800m en 5 km.

Voor Hélène is hardlopen een manier om het beste uit jezelf te halen. Het is meer dan sporten alleen, hardlopen is een manier van leven die je verder brengt dan je ook maar zou kunnen denken.

Ongeacht je niveau, één ding is zeker: door te hardlopen kan je jezelf nog beter leren kennen en eindelijk begrijpen wat er nog meer in je zit.

Overtref jezelf, verras jezelf, ren!