fbpx TraKKs Lab | TraKKs Overslaan en naar de inhoud gaan

Advies op maat dat je toelaat een harmonie te vinden tussen jouw looptechniek en jouw natuurlijke loopstijl. Het TraKKs Lab biedt een  innoverende analyse aan met een groter scanning gebied: de hele onderkant van het lichaam wordt gescand, van de heupen tot aan de voeten. Maak  een afspraak voor een persoonlijk en gratis onderzoek.

01

Video-opname van uw loopstijl

Een camera achter je analyseert jouw loopstijl en voetafrol en de opwaartse beweging tot aan de heupen. Een zijwaartse camera bekijkt dan weer de voetafzetting en onderzoekt jouw loopstijl tot aan de hoogte van de knie.

02

Analyse en beeldstilstand

Er wordt een gratis onderzoek van je loopstijl gemaakt op de computer. Het beeld wordt stilgezet bij elke fase. Onze specialisten geven de nodige uitleg en stellen je schoenen voor die passen bij jouw loopstijl.

03

Technisch advies van onze specialisten

Onze specialisten geven tips om jouw looptechniek aan te passen en te verbeteren. We staan altijd tot jouw dienst en proberen jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Tra

KKs

Lab

Laat een gratis analyse doen van jouw loopstijl in onze winkel

Gedurende 15 tot 25 minuten analyseren we jouw loopstijl, op basis daarvan geven we advies om jouw loophouding te verbeteren en helpen we je bij de keuze van de juiste schoenen.