Overslaan en naar de inhoud gaan

Efficiënt, licht en beschermend ...

De hybride pullover van Compressport is een T-shirt met lange mouwen bedekt met een winddichte laag op het bovenste gedeelte van de borstkas. Het shirt combineert lichtheid en comfort terwijl het lichaam op temperatuur blijft. Geweven microvezels voeren warmte efficiënt af.

compressport-hybrid-shirt-test-trakks-specilaqite-running-trail

“Het belangrijkste voordeel van dit model is dat je het kan dragen zonder na te moeten denken over een tweede of derde laag. Tijdens een koele, droge training van ongeveer 7-8 graden hoefde ik geen extra kleding mee te nemen. Op een regenachtig, besneeuwd en winderige loop heb ik op die manier een lichte eerste laag eronder toegevoegd en voila, that’s it ".

Het winddichte membraan in combinatie met de Thermo 110g eerste laag zorgt ervoor dat je droog en warm blijft terwijl je gemakkelijk ventileert.

“Afgezien van de 'thermische' dimensie van dit product, blijft de hybride pullover zacht en comfortabel. Tijdens lange trainingen voelde ik geen ongemak of irritatie. "

compressport-hybrid-shirt-test-trakks-specilaqite-running-trail

De waterafstotende kwaliteit van de hybride pullover is er één van ongekende hoogte. Het behoudt desondanks zijn winddichte eigenschappen, zelfs als het nat is en het droogt snel.

De hybride pullover heeft de door Compressport ontwikkelde “Spin-control" -functie die zou helpen om tijdens de race een betere fitting te behouden. “Helaas voelde ik het effect van deze technologie niet onmiddellijk. Wel was de compressie op de armen en onderarmen aanwezig zonder de aanwezigheid van mijn horloge ter hoogte van de pols te belemmeren. Bovendien blijft deze relatief los in de taille en laat bewegingsvrijheid toe ”.

"Het enige nadeel, de hybride-pullover heeft geen zak voor de sleutels, een klein detail dat zeer gewaardeerd zou zijn."

Tenslotte zal de aansluitende en licht aanspannende snit lopers, die op zoek naar een licht en comfortabel kledingstuk voor frisse loopjes in de herfst en lente, in extase brengen.

 

compressport-hybrid-shirt-test-trakks-specilaqite-running-trail

 

eShop