Overslaan en naar de inhoud gaan

De Ultraspire riem biedt alles en zelfs meer van wat je verwacht van een looplamp. Een lichtgewicht, praktisch en een krachtige lichtstraal. De Ultraspire  kan zo concurreren met de marktleiders en dit met een geheel andere aanpak. Inderdaad, het dragen van een verlichtingssysteem op een riem zal meerdere onder ons verleiden, zeker zij die het beu zijn om hun lamp op het voorhoofd te bevestigen.

De lichtbundel straalt in een hoek van 150 ° in de breedte, terwijl deze tot 180 ° in de hoogte kan worden ingesteld. Hiermee kan je onder andere het "tunnel" effect dat we bij hoofdlampen hebben, vermijden.

De riem is eenvoudig aanpasbaar, goed thermo regulerend en heeft als bijkomend voordeel de mogelijkheid om je telefoon mee te nemen (ook compatibel met iPhone 7plus). Daarnaast kan je ook gels of energierepen meenemen. Voor dit alles zijn twee zakjes met rits voorzien.

Met dit alles willen we duidelijk maken dat je aan niks anders meer hoeft te denken dan volledig te genieten van je nachtelijke uitstapjes. En dit dankzij deze comfortabele verlichting. Afhankelijk van het terrein en de duisternis, is het mogelijk om deze aan te passen op 3 verschillende intensiteitsniveau ‘s.

• Vermogen: 600 lumen (135 meter zichtbaarheid)

• Autonomie: 8 uur (maximale intensiteit) - 13 uur (gemiddelde intensiteit: 230 lumen)

• Gewicht: 205gr

• Oplaadbare batterij inbegrepen

De + :

- Comfort

- Lichtsterkte

- Opbergmogelijkheden

- Reserve batterij beschikbaar

De - :

- Geen reactieve (zelf aanpassende) lichttechnologie

- Lange oplaadtijd

Zie op de e-store