Overslaan en naar de inhoud gaan
news

Asics Trabuco Max 2

Deepl vertaling


In deze 'TraKKs Staff Approved' review Nathan (TraKKs Legs verkoopadviseur) je over zijn test van de Asics Trabuco Max 2.

Bekijk de Q&A...

trabucomax-asics-conseil-trakks-avis-test

  Waar train je voor?

Ik ben me momenteel aan het voorbereiden op mijn volgende traildoelen, die allebei in augustus in de bergen plaatsvinden!

Ten eerste Sierre-Zinal in Zwitserland (12 augustus), de oudste bergwedstrijd van Europa en een van de mooiste met zijn 31 km van 2200 m stijgen en 1100 dalen.

We zullen er veel grote namen zien, waaronder Kilian Jornet, die opnieuw zal proberen zijn record te verbeteren (ik probeer zelf helemaal naar de top te komen 😉 ).

Het tweede doel is de ETC in Frankrijk (29 augustus), de kortste afstand tijdens de UTMB week met zijn 15KM maar een goede 1200m positieve klim, die waarschijnlijk nog steeds behoorlijk intens zal zijn. Vooral omdat deze UTMB-week 's werelds beste trailrunners samenbrengt, zal het niveau van de competitie waarschijnlijk waanzinnig zijn!


Ondek ze in onze eShop : Man Vrouw


   Hoe kies je de schoen waarin je gaat lopen?

Mijn toekomstige doelen vragen om een dynamische schoen die zo competitief mogelijk is. Ik zal waarschijnlijk een paar schoenen gebruiken die lichter zijn dan de Trabuco Max en ik zal de voorkeur geven aan deze schoenen voor mijn trainingen en lange duurlopen, waarbij comfort belangrijker zal zijn dan dynamiek om blessures tijdens de voorbereiding te voorkomen.

trabucomax-asics-conseil-trakks-avis-test

   Gebruik je hetzelfde model voor je training?

Ik gebruik alleen de Trabuco Max 2 voor mijn training. Vanwege het uitstekende comfort en de demping! Ze gaan mee op al mijn lange duurlopen, herstelloopjes, joggen, duurlopen...

trabucomax-asics-conseil-trakks-avis-test

   Zijn je schoenen nieuw op de dag van de wedstrijd?

Nee, ik probeer altijd minstens 250 km te lopen in het paar schoenen dat ik op de wedstrijddag zal gebruiken!

Zo kan ik de schoen naar mijn voet vormen en zoveel mogelijk wrijving vermijden, wat zou kunnen leiden tot blaren en andere ongemakken.

Het stelt me ook in staat om de schoenen die ik gebruik zo goed mogelijk te leren kennen en eventuele zwakke of sterke punten te identificeren

   Welk model heb jij gekozen? Waarom wel of niet?

Kortom, ik zal de Asics Trabuco Max gebruiken voor de meeste van mijn trainingen en een ander, dynamischer paar voor de wedstrijddag.

 

trabucomax-asics-conseil-trakks-avis-test