news

CrossCup Internationale - 2022

CrossCup Internationale - 20 februari 2022 - Hannut

Fotoreportage Geoffrey Meuli

Dit weekend vond de Internationale Cross Cup van Hannuit plaats en de leden van Team RocknRun beleefden enkele mooie momenten.

Dankzij een briljante finish won Ruben Querinjean de korte cross voor zijn trainingspartner Valere Hustin, terwijl de race bijna volledig werd geleid door een atleet uit Nederland

Een XXL prestatie die Ruben toelaat de leiding te nemen van de Challenge Cross Cup voor de laatste wedstrijd in Brussel, die ook als het Belgisch kampioenschap cross zal tellen.

De dappere Cyril Houtart wist in het Franstalige deel van het land een top 10 te behalen door de twee ronden op de 18e plaats af te leggen.

Loïc Delvaux : Nog steeds in het korte cross bij de mannen, moest Loïc Delvaux zich staande houden in het elite veld om een mooie 35ste plaats te behalen (20ste Franstalig).

Laten we ook de titel van Franstalig kampioene begroeten voor de jonge Chloé Herbiet op de lange afstand. Ze pakt haar beste punten van het seizoen en integreert zich in de Top 5 van het algemene Cross Cup klassement!

Corentine Franckart, ook bij de vrouwen, kreeg te kampen met buikgriep en liep met het mes tussen de tanden om een 35e plaats te veroveren (10e in het Franstalige landsgedeelte), die gelijk staat met de leiding van de Challenge des Cross de la Province de Liège.

Antonin Froidmont won de Franse bronzen medaille in de schoolcategorie van 2006, terwijl Nathan Geada Da Silva de tweede trede van het podium haalde in de categorie van 2005.

Het is natuurlijk moeilijk om iedereen te noemen, maar TraKKs is trots op jullie!