Overslaan en naar de inhoud gaan
news

De vest zonder mouwen – en waarom het een essentiële kledingstuk is?

Ideaal voor het hardlopen, een trail of een wandeling, de vest zonder mouwen is iets wat je in je kleerkast moet hangen hebben. Ze is ultra praktisch, kan warm – licht - windstoppend zijn en sommige zijn ronduit stijlvol. Er is geen enkele reden waarom je ze niet zou dragen !

Elegant en praktisch

Voor lopen – trail of wandelen hebben ze een gemeenschappellijk punt : het gebrek aan mouwen zorgt voor een grote bewegingsvrijheid. Licht en comfortabel, hebben ze een essentiele rol als wind stopper. De gebruikte materialen zorgen voor bescherming en voor het afvoeren van het zweet, essentiele kwaliteiten om je sport in ideale omstandigheden uit te oefenen.


De vesten zonder mouwen zijn ontworpen om de borst te beschermen tegen wind en koude tijdens uw lopen tijdens de winter.

De gewatteerde modellenzorgen voor extra warmte. U kan dit model ook dragen tijdens je winter wandelingen . onder een regenvest bijvoorbeeld.


Bescherming voor ieder seizoen.

Lente : Gedragen boven je eerste laag, zal ze helpen tegen de wind. Afgelopen met een vest rond je middel te binden omdat je te warm hebt !

Zomer : Vergeet ze niet tijdens je wandelingen – licht en compact, u kan de vest zonder mouwen makkelijk uitdoen volgens de temperatuur.

Herfst : Zeker het seizoen voor dit kledingstuk ! Idealiter gedragen boven een thermische laag – u heeft bewegingsvrijheid zonder te warm te hebben. De borst is goed beschermd tegen slecht weer. De ideale metgezel voor het uitoefenen van je sport.

Winter : De meest kouwelijke kiest voor een gewatteerd model om genoeg warmte te geven. Laat je donsjas zonder mouwen thuis, je zal veel te warm hebben en deze is niet ademend. Als je schrik hebt om koud te hebben, kies dan eerder voor een thermische eerste laag of uit merino

Onze sales advisors kunnen u helpen in de grote keuze die u kan vinden in onze winkels.

Koopt u online ? Vind een uitgebreide omschrijving van al onze producten

Nog twijfels ? Aarzel niet, maak gebruik van onze Chat.