Overslaan en naar de inhoud gaan
blackroll-conseil-trakks
news

FOCUS : Blackroll

Regelmatig hardlopen heeft talloze gezondheidsvoordelen voor het lichaam. Rennen versterkt spieren, botten en gewrichten, verbetert het uithoudingsvermogen en helpt u een gezond gewicht te behouden. En niet alleen dat. Als je al een enthousiaste loper bent, weet je het. Rennen maakt ons gelukkiger. Je hebt waarschijnlijk de term "runner's high" gehoord. Bij het rennen komen gelukshormonen vrij die onze geesten onmiddellijk doen opleven. We willen dat je blijft genieten van het hardlopen. Neem uw prestatie in eigen handen - we zullen u laten zien hoe.

Het herstel na het hardlopen is net zo belangrijk als de training zelf. Een gerichte regeneratie helpt om de trainingen beter te verwerken. Je zal nog efficiënter aan je volgende training beginnen.

Huidige studies tonen aan dat fasciale training een positief effect heeft op de spierpijn die zich ontwikkelt na de training en de daaruit voortvloeiende verminderde prestaties. Voor de regeneratie na de sport kan u niet zonder het gebruik van BLACKROLL®. Naast de myofasciale zelfmassagetechnieken is het ook nuttig om te rekken na het hardlopen. Rekoefeningen na het hardlopen hebben aan de ene kant het voordeel dat de perceptie van individuele spiergroepen wordt verhoogd.

Dit leidt tot gerichte ontspanning. Aan de andere kant belooft het een snellere regeneratie door het verhogen van de bloedcirculatie. Voor een optimale regeneratie na het sporten adviseren wij een combinatie van rollende en rekoefeningen. De focus ligt op de spiergroepen van voet tot billen.