Overslaan en naar de inhoud gaan
news

HET TRAKKS TEAM IN DE MDS VOOR IEDEREEN ONGEACHT HET NIVEAU!

Zin om deel te nemen aan de mytische Marathon des Sables?

Word lid van het TraKKs team!

2022 -2023 ?

mds-trakks-conseil-advies

 

Elk jaar maakt TraKKs het mogelijk om lid te worden van het team ongeacht het niveau!

“Voorbij de limiet!” , de slogan van de Marathon des Sables, of MDS voor de intimi, laat diegenen die zich in de handen wrijven de taak begrijpen die voor hen ligt. Allergie voor zand en hoge temperaturen is geen kwaliteit die wordt verwacht in het gezelschap van de twee hoofdrolspelers van deze legendarische 250 km lange race in de Marokkaanse woestijn.

Een week wedstrijd, meer dan 1200 deelnemers, 6 lange etappes van 32 tot meer dan 80 km, het gevecht tegen vermoeidheid, de voeding, hydratatie en nachten in het bivak. De test is net zo goed een fysieke uitdaging als een buitengewone menselijke ervaring. Diegenen die in de Marokkaanse woestijn zijn geweest, keren terug veranderd en hebben soms ontdekt wat diep in hen leeft.

Het is een gewoonte geworden, dit jaar, zal TraKKs terug aanwezig zijn aan de start van de Marathon des Sables met een team. Gepassioneerden vanuit verschillende horizonten, mannen en vrouwen, Nederlandstaligen en Franstaligen, doorwinterde traillopers en minder ervaren lopers. Allen gedreven door het zelfde doel om hun sportieve uitdaging aan te gaan voor een goed doel.

mds-trakks-conseil-advies

Door je bij ons in te schrijven, zal je worden begeleid en geadviseerd tijdens je voorbereiding en krijg je materiaal en race advies om de D-Day onder de best mogelijke omstandigheden te starten. Daarnaast geniet je van andere voordelen bij de aankoop van materiaal.