Overslaan en naar de inhoud gaan
news

Krijg je zin om in de woestijn te lopen?

Ontdek dan mee de derde editie van de Marokko Trans Zagora Trail van 23 tot 30 maart 2019. Een wedstrijd van 200 km met 6 etappes in het hart van de Marokkaanse woestijn.

Je wordt verwelkomt in een comfortabel luxe bivak van TZTM 2019, waar u verblijft onder het mom van sport en menselijkheid.

De race vindt plaats onder leiding van Mohamad Ahansal, meerdere malen winnaar van de Marathon des Sables en geboren in de regio. Mohamad zal je tijdens de race kunnen adviseren en gidsen. Hij zal een op maat gemaakte parcours voorbereiden, waar lopers en wandelaars hun geluk kunnen vinden.

Mohamad Ahansal geeft je hier al een belangrijke tip voor uw trainingen richting deze wedstrijd: "Train niet op asfaltwegen, maar kies voor natuurpaden om de ligamenten en pezen van de enkels te versterken.

Tijdens de wedstrijd is het van essentieel belang om de juiste uitrusting te hebben voor dit type race (zand, kiezels, bergen). Het is heel belangrijk om tijdens de wedstrijd veel meer water te drinken dan normaal. "

Uw TraKKs-medewerkers kunnen u adviseren bij het kiezen van uw uitrusting.

trans-zagora-course-desert-maroc-ultratrail-trakks

Wanneer u deelneemt aan TZTM 2019, helpt u mee aan de ontwikkeling van de Run To Start-projecten, in samenwerking met Amrad Association Development Zagora en hun lokale autoriteiten, voor de opbouw en ondersteuning van de school van Boutyouss en de inwoners van de regio.

Neem deel aan deze woestijnervaring die doorgaat van 23 tot 30 maart 2019