Overslaan en naar de inhoud gaan
news

TIME2RACE – HET PLATFORM WAARMEE JE TIJD WIN

Time2race stelt jullie hun platform voor

Tijd, tijd, tijd…Iedereen wil wel tijd winnen. We trainen om tegen de tijd te lopen! En wanneer we de finishlijn overschrijden, kijk je meteen welke tijd je hebt gelopen en beleef je een gelukzalig moment wanneer je enkele minuten hebt gewonnen.

Time2Race werd daarvoor ontworpen. Tijd winnen! We zullen je niet sneller laten lopen 😊, maar met Time2Race, moet je geen 30 min aanschuiven om je startnummer op te halen, moet je niet terug naar je wagen lopen om je portefeuille en je identiteitskaart te gaan halen, en moet je niet meer inschrijven door al je persoonlijke gegevens in te vullen.

Time2Race biedt één enkel platform voor al je informatie en al je wedstrijden die gebruik maken van ons systeem.

Info

Vanaf je eerste wedstrijd bij ons krijg je een persoonlijk nummer die ook herbruikbaar is. Het volstaat om je online in te schrijven en je kan direct naar de start gaan!

Ook de organisatie wint veel tijd. Tijd voor de wedstrijd. Het is niet meer nodig om een website te maken om de inschrijvingen en de betalingen te registreren. Alles is gecentraliseerd op onze website. Ook wordt er tijd gewonnen tijdens en na de wedstrijd. Niet langer nodig om je startnummer terug te geven, en je resultaten zijn meteen live zichtbaar op onze site!

Bovendien hebben we een nieuw systeem van chronometrage ontwikkeld die zeer competitief is.