Overslaan en naar de inhoud gaan
news

UTMB - TraKKs Team Elite

“De grootmis van trail en ultra-trail die plaatsvond in Chamonix in de week tussen augustus de vakantie en september, synoniem van terugkeer. Het TraKKs team was van de partij met magnifieke resultaten van onze atleten.

Op de OCC (56km/3500 m D+), behaalde Jérôme Vanderschaeghe de 18de plaats in een tijd van 5u48…Een ongelooflijke prestatie. Op de TDS (119km/7200m D+), behaalde François Rouchet een 34ste plaats (Beste Belg) in een tijd van 18u17. Bertrand François finishte als eerste Belg op de CCC (101 km/6100 mD+). In een tijd van 16u03 finishte hij als 189ste scratch. Al onze atleten die startten in de UTMB finishten binnen de eerste 167 op het parcours.

Felicitaties en goed herstel aan de Belgische deelnemers en TraKKs deelnemers op alle wedstrijden (29 Belgen zijn gefinisht in de UTMB). We bedanken ook alle deelnemers aan de 2de Belgian Party.

Herinneren jullie zich de grote meneer die een beetje verlegen was, en wijn inschonk bij zijn bezoek aan TraKKs begin dit jaar? Kunt u het zich voorstellen dat hij zijn 3de UTMB titel pakte in een legendarische editie waarin hij Killian Jornet himself versloeg. François D'Haene, een immens kampioen maar zeer nederig en met veel talent, hij behoort nu definitief tot de top van de ultra-trail in de wereld.

We wensen hem van harte proficiat met zijn overwinning en kijken uit naar zijn bezoek in Brussel. We houden jullie nog op de hoogte van zijn komst.