Overslaan en naar de inhoud gaan

Nicolas is al van jongs af aan bezig met sporten en zorg te dragen voor zijn lichaam.

Nadat hij tijdens zijn jeugd en adolescentie gezwommen heeft, is Nicolas begonnen met lopen, om zich vanaf 2021 te specialiseren in triatlon. In 2019 studeerde hij af aan de UCLouvain in Lichamelijke Opvoeding, met als specialisatie sportmanagement en atletenopleiding.

Daarbij werd hij aangenomen als verkoopadviseur in de TraKKs-winkel in Ukkel en ontwikkelde hij ook sportcoaching binnen verenigingen of voor particulieren.

Nicolas haalt zijn energie uit delen. Hij vindt aangenaam om mensen te helpen die uiteenlopende doelen willen bereiken, of het nu is om in vorm te komen, zich voor te bereiden op een triatlon of vorderingen maken met lopen.

Door zijn universitaire opleiding te combineren met zijn ervaring opgedaan op hoog niveau in triatlon / duatlon, is hij de geknipte man en zal hij u in staat stellen om uw doelen op een intelligente en gestructureerde manier te bereiken.

Coaching in de vorm van gepersonaliseerde trainingsplannen en / of individuele sessies - in het Frans / Nederlands / Engels.