fbpx Stéphanie Collin | TraKKs Overslaan en naar de inhoud gaan

De natuur heeft altijd een vooraanstaande plaats ingenomen in het leven van Stéphanie.

Als klein meisje huppelde ze graag rond in de bossen van de Belgische en Franse Ardennen waar haar ouders vandaan komen.Deze liefde voor verre en atypische landschappen dwong haar regelmatig de vier uithoeken van de wereld op te zoeken.

Gedreven om nieuwe horizonten te ontdekken bewandelde ze vele wegen, rijk aan emoties en nieuwe ontmoetingen.Wandelen en rondtrekken met de rugzak bevrijden haar van de dagelijkse routine en geven haar stabiliteit en sereniteit.

Yoga, een discipline die ze sinds jaren beoefent, speelt een belangrijke rol in haar voortdurende zoektocht naar evenwicht.In het bezit van een diploma public relations, beschikt Stéphanie over organisatietalent en een grote interesse voor communicatie.Als echtgenote van een gedreven tennisleraar, ontdekt Stéphanie de wereld van de tennis.

Haar liefde voor de sport groeit in die mate dat ze er haar beroep van maakt en gedurende 15 jaar werkt in verschillende winkels in Ukkel. Stéphanie is gedurende 6 jaar manager geweest. In deze job zette ze vooral in op haar contactvaardigheid en doorzettingsvermogen om een project tot een goed einde te brengen.

Deze karaktertrekken maken van Stéphanie een gedreven, altruïstisch en goed georganiseerd persoon. Onmisbaar voor een team, toch?

ERVARINGEN

La chouffe trail - 10km

Trail de Bruxelles - 6km