Overslaan en naar de inhoud gaan
on-running-amorti-confort-trakks-specialiste

Het belangrijkste idee van deze nieuwe ON: comfort dankzij Helion schuim in de tussenzool. Helion biedt optimale schokabsorptie met een uitstekende energie return.

on-cloudswift-trakks-specialiste-running

Over het algemeen zorgt meer demping voor een verlies aan dynamiek. Het is op dit gegeven dat ON running heeft doorontwikkeld en een dynamische schoen aanbiedt met superieure demping.

Zelf ben ik geen grote fan van veel demping. En het is over het algemeen niet het type schoen waar ik van hou. Zelf gebruik ik wel de CloudSwift voor langere trainingen. Ze laten nog altijd toe om het tempo te variëren en een beetje op snelheid te werken. Maar ik zou ze eerder aanbevelen voor de lopers die eerder op zoek zijn naar demping dan naar dynamiek.

Voor lopers die al veroverd zijn door het ON-concept, verdient een klein belangrijk detail de aandacht. Het vraagt enkele trainingen voor je echt geniet en de sensatie van souplesse bij de voet afrol ervaart, die de reputatie van het merk heeft gemaakt. De reden? De nieuwe zool uitgerust met de Cloudtec technologie en het Speedboard zorgt voor een betere voorstuwing ondanks de demping, en verstevigt de structuur van de schoen

on-running-trakks-running-specialiste-bruxelles

Een ander voordeel van de schoen is de grip. Met sommige weg modellen voel ik me niet comfortabel op een natte ondergrond. ON heeft dit verholpen door een rubber te gebruiken dat een zeer goede tractie biedt op natte grond en perfecte grip mogelijk maakt.

De voorkant van de schoen is stabieler dan bij de meeste andere modellen in het assortiment dankzij een andere structuur. Dit zorgt voor een betere ondersteuning van de voet tijdens de afzet. Voor de lopers die eerder weigerachtig staan tegenover het ontwerp van de ON schoenen, zal dit model waarschijnlijk in staat zijn om ze te overtuigen.

Bovendien is de mesh er luchtig en bieden de zijbanden extra ondersteuning. De schoen past zich aan alle voeten aan.

on-cloudswift-suisse-shoes-running-trakks-specialiste

ON behoudt met dit model haar identiteit voor alle personen die al een model getest hebben (overtuigd of niet). Nochtans komt ON deze keer met echte innovaties om het potentieel doelpubliek te vergroten. We vragen ons af of ze in hun opzet zullen slagen

trakks-on-bruxelles-specialiste-running-conseil

 

De+

  • De demping
  • De stabiliteit
  • Het ademend vermogen

De-

  • Rigider dan de meerderheid van de ON modellen
Zie op de outlet