Overslaan en naar de inhoud gaan

Lopen als een Kangoeroe

Terwijl veel lopers graag zo natuurlijk en vrij mogelijk lopen, doen ze dit zelden zonder hun materiaal die ze noodzakelijk achten om te lopen. In de tijd dat de loper gekleed was in een singlet met een hoofdband had men genoeg aan een reep die ze wegstaken in de broekzak van hun korte short. Nu zijn ook lopers “geconnecteerd” en voelen ze zich naakt zonder hun smartphone, I-pod en andere handige gadgets.

Tegenwoordig worden de rugzakken steeds lichter en zijn ze aangepast aan jouw lichaam, maar ze blijven vrij groot. Er bestaan hardloopriemen in alle maten maar vaak drukken deze op de buik of ze schuiven en bevinden zich na een tijd in jouw rug holte. Kortom de huidige hardloopriemen kunnen niet iedereen overtuigen.

Nee, dit is geen korset

Met deze buik gordel, kan je lopen als een kangoeroe. Je kan enorm veel materiaal op jouw dragen zonder dat je er iets van merkt en het zichtbaar is. Je kan deze gordel zelfs onder jouw kleren dragen.

Let wel op om de juiste maat te kiezen. Indien te klein zal dit te hard spannen en drukken op de maag, een beetje zoals je net teveel hebt gegeten. Beter een maatje groter, M-L dan te klein. Daarom bevelen we aan om eens langs te komen in de winkel en uit te testen. Indien je het koopt zonder te passen op het internet kan je wel eens bedrogen uitkomen met de maat.

Het voelt alsof je niks “mee”draagt

Eens je de juiste maat en positie hebt gevonden, aangepast aan jouw heupen en buik, ervaar je een gevoel van vrijheid en comfort vanaf de eerste stappen. Je voelt de buik gordel bijna niet en je zou bijna vergeten dat je alles bijhebt wat je nodig hebt. De inhoud van de elastische gordel is ongelooflijk. U kunt er sleutels, een portefeuille, een GSM en sportvoeding in kwijt met sprekend gemak. Wil je enkel bevoorrading meenemen voor onderweg? Geen probleem een softflask van 750 ml past er zonder probleem in. In vergelijking met een rugzak heb je wel minder snelle en directe toegang tot jouw drinken. Maar dit geldt ook voor de klassieke hardloopriem.

Zonder dit product als revolutionair te bestempelen, zoals Authentic Nutrition claimt, zijn we enthousiast over deze gordel die een echt alternatief is voor een rugzak of een klassieke, meer rigide, hardloopriem.

F.Chl et B. Oger

 

Waar we van houden :  

  • De ongelooflijke inhoud van de elastische zak
  • Het comfort waardoor je vergeet dat je een buik gordel draagt
  • De mogelijkheid om de gordel onder de kledij te dragen
     

Waar we minder van houden:

  • Soms te strak en aansluitend
  • Keuze van de juiste maat is niet altijd evident 
eShop